Добри новини! Babio спечели сертификат ISO13485 от TÜV SÜD и неговото управление на качеството достигна международно напреднало ниво.

- 2024-07-03-

На 3 юли 2024 г. Jinan Babio Biotechnology Co., Ltd. разкри „Индикативно съобщение за преминаване на международното сертифициране на системата за качество ISO13485 на TÜV SÜD“. Обхватът на сертифицирането включва: проектиране, разработване, производство и продажба на комплекти за бързи in vitro диагностични тестове, включително комплекти за имунохроматография с колоидно злато за имунохимия и откриване на инфекциозни заболявания и in vitro диагностични консумативи за съхранение и транспортиране на вирусни проби.

Съобщава се, че Babio Biotech успешно е получила сертификат за система за качество ISO 13485, издаден от Beijing Guoyixi Huaguang Certification Co., Ltd., IntertekTesting Services NA Ltd. ("ITS") и SGS United Kingdom Ltd. ("SGS"). Трите институции съвместно предоставиха силна системна подкрепа за международната регистрация на компанията и този път сертифицирането на системата за качество на TÜV SÜD е още по-мощно.

От създаването си през 2003 г. Jinan Babio Biological Co., Ltd. се фокусира върху научноизследователската и развойна дейност, производството, продажбите и обслужването на медицински изделия и ин витро диагностични реагенти. Това е водеща в света изследователска и развойна дейност и иновативно високотехнологично предприятие, което предоставя стандарти за in vitro тестове. Компанията е създала строга система за управление на качеството и е преминала международно сертифициране на системата за качество ISO9001 и ISO13485. Разполага с най-модерното напълно автоматично производствено оборудване в света. Работилницата е стриктно проектирана в съответствие със стандарта и достига стандарта за пречистване от 10 000 нива. В момента Babio вече разполага с широка гама от продукти, обхващащи комплекти за бързи тестове за колоидно злато за хора и домашни любимци, суха прахообразна културална среда, епруветки и тампони за вземане на вирусни проби, сърдечно-съдови заболявания, инфекциозни заболявания, тестове за лекарства, бременност, биохимия, миокардни тестове, лабораторни консумативи, инфузия и кръвопреливане и други медицински консумативи. Много от нашите продукти са продадени в повече от 100 страни и региони, с конкурентни и задоволителни продукти и услуги.

TÜV SÜD е един от трите основни сертифициращи органа в света, с изключително висок авторитет и влияние в индустрията; и TÜV SÜD е един от малкото нотифицирани органи с квалификации за сертифициране по IVDR. Преминаването на сертификата ISO 13485 демонстрира непрекъснатото усъвършенстване и стремежа на Babio към високи постижения в областта на управлението на системата за качество, доказвайки, че компанията е достигнала напреднали международни нива в управлението на качеството и безопасното производство. Той полага основата за BioBio да получи CE сертификат на ЕС за in vitro диагностични продукти съгласно IVDR разпоредбите и ще помогне на международното разширяване на бизнеса на Babio да достигне ново ниво.