С откриването на 89-ия CMEF Babio ви кани да проучите новите тенденции в индустрията за медицински изделия

- 2024-04-07-

89-ото Китайско международно изложение за медицински изделия (пролет) (наричано по-нататък „CMEF“) ще се проведе в Националния конгресен и изложбен център в Шанхай от 11 до 14 април 2024 г. Babio ще донесе звездни продукти като комплект за бърз тест за хора , суха прахообразна среда, комплект за тестване на домашни любимци, система за предварителна обработка на микроби, както и професионална технология и бизнес екип за изложбата.


Babio е едно от първите предприятия, регистрирани в IVD, в Китай след разширяването на новия трети борд на Китай и продуктовата му гама обхваща широка гама. Той обхваща сърдечно-съдови заболявания, инфекциозни заболявания, тестове за злоупотреба с наркотици, бременност, биохимия, откриване на миокарда, лабораторни консумативи и различни медицински консумативи като инфузия и вземане на кръв и кръвопреливане, епруветки и тампони за вземане на вирусни проби, комплекти за бързо откриване на колоидно злато и др. Благодарение на силната конкурентоспособност и задоволителни услуги, много от нашите продукти са одобрени от NMPA, CE, UKCA, MDA и други международни сертификати и се продават широко в над 100 страни и региони,

Съсредоточете се върху новите технологии, изглед към пещерата цялата индустрия! От 11 до 14 април Babio ще се срещне с вас в изложбената зона 6.1E02 на Националния конгресен и изложбен център в Шанхай, за да присъства на глобалната церемония на индустрията за медицински изделия и да стане свидетел на новата тенденция в индустрията за медицински изделия в Китай!