Добри новини] Baibo Biotech получи редица сертификати за оценка на качеството от Националния център за временна инспекция

- 2021-06-04-


Наскоро Клинично-лабораторният център (NCCL) на Националната здравна комисия обяви резултатите от националната оценка на качеството на клиничната лаборатория през 2019 г. Всички 28 проекта, участващи от Baibo Biology, преминаха оценката и получиха сертификати за квалификация. Проектът обхваща 20 рутинни химически елемента, 1 инхибитор на цистеин протеаза, 1 миокарден маркер и 6 липида.


Вътрешната оценка на качеството е важна част от общото управление на качеството на международно признатата клинична лаборатория и важна част от управлението на качеството на медицинските институции. Резултатите от външната оценка на качеството на Националната здравна комисия свидетелстват за усилията на Jinan Biobio в областта на ин витро диагностиката през изминалата година и също така демонстрират отличното качество на продуктите на Biobio, точните и надеждни резултати от тестовете и доверието на потребителите. BioBio ще продължи да контролира стриктно всяка качествена връзка, да подобрява качеството на продуктите и да предоставя по-надеждни медицински диагностични продукти за клиниките.